Wie zijn wij?

'Team Limited Edition'

Roelie van Keken-Hendriks

'(Medisch) Trainer, Masseur en Prestatie Coach'

Roelie Hendriks 26 jaar en (mede) oprichter van Limited Edition PT en inmiddels uitgebouwd tot &Boxing. Ik ben opgeleid tot Personal Trainer, Medisch Fitness trainer, Prestatie Coach en hiernaast gespecialiseerd in Senioren, Diabetes en Obesitas. Mijn inspiratie haal ik uit mijn passie voor sport en kickboksen, en de oneindige wil om nieuwe kennis en ervaringen op te doen. Ik verzorg de (jeugd) Kickbokslessen, Zak training en (Medische) Personal training.

Willem Hendriks

'Trainer en Coach'

Willem Hendriks 32 jaar, (mede) oprichter van Limited Edition PT & Boxing en opgeleid tot Bokstrainer. Hiernaast verdiep ik mij in personal training en Kettlebell-Workouts. Mijn passie voor boksen begon al op erg jonge leeftijd en inmiddels geef ik graag mijn opgedane kennis en positieve energie door en help iedereen zijn doelen te bereiken. Ik verzorg de lessen, Boksen, Zak Training, Kettlebell Work-out en Personal Training.

Rosana Duijst

'Masseur'

Ik ben Rosana Duijst ik ben 32 jaar, vrijwilliger op de dinsdag en donderdag middag en avond (15.00-20.00).Ik ondersteun Roelie bij de massages. Naast de klassieke massage heb ik ook een aantal specialisaties behaald, zodat ik u kan voorzien van een breder aanbod aan massage